Betaalmethoden

Bij Persoonlijke-bescherming.nl kunt u uw bestelling met verschillende betaalmethodes afrekenen. Wij faciliteren iDEAL, Creditcard, ApplePay en bankoverboeking.

 


iDeal
iDeal is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Met iDeal betaalt u gemakkelijk en veilig. U wordt hierbij automatisch doorverwezen naar uw eigen vertrouwde online internetbankieren omgeving. Na het afronden van de transactie wordt uw bestelling direct verwerkt.

 


Apple Pay
Met Apple Pay kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van uw Apple iPhone. Hiervoor dient u de Apple Pay Wallet te activeren en te koppelen aan één of meerdere bankrekeningen. Deze betaalmethode is zeer gebruiksvriendelijk en wordt steeds vaker gebruikt bij online betalingen. Na het afronden van de transactie wordt uw bestelling direct verwerkt.

 

  
Creditcard
Bij Persoonlijke-bescherming.nl kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met Creditcard. Met Creditcard betaalt u in pricipe achteraf in tegenstelling tot een reguliere bankpas c.q. debetcard, waarmee het geld direct van uw rekening wordt afgeschreven. Het bedrag wordt meestal aan het einde van de maand van uw bankrekening afgeschreven en in een separaat overzicht weergegeven. Wij accepteren VISA en Mastercard. Zodra de transactie is afgerond wordt uw bestelling direct verwerkt.

 

Bankoverboeking
Een bankoverboeking is een “ouderwetse” ofline betaalmethode, maar kan zonder probleem door ons worden verwerkt. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u de factuur en deze betaalt u per bankoverboeking o.v.v. het order-factuurnummer. In de factuur staan de bankgegevens van Persoonlijke-bescherming.nl. Let op dat u de gegevens goed invult! Vergeet niet het order-factuurnummer in de betaalomschrijving te vermelden. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling verwerkt.

Bankaccount: Inpakomed BV
Rabobank
IBAN: NL49RABO0333949900
BIC: RABONL2U

BEL DIRECT