Retourneren

  1. Kan ik mijn bestelling retourneren?
  2. Wie is verantwoordelijk voor het retourneren?
  3. Naar welk adres dien ik mijn bestelling te retourneren?
  4. Hoe word ik terugbetaald?
  5. Wanneer ontvang ik mijn orderbedrag retour?

1. Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij aankoop van producten via www.persoonlijke-bescherming.nl heeft de klant altijd de mogelijkheid om zich op het herroepingsrecht te verhalen, mits dit binnen 14 dagen gebeurt. Dit termijn gaat in vanaf het moment dat het pakket is ontvangen door de koper.

Tijdens de termijn van 14 dagen dient de klant zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien koper van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal dde koper het product met een kopie van de originele order bevestiging en in originele en onbeschadigde staat, inclusief de verpakking, aan de verkoper franco retourneren.

Wanneer u uw bestelling wenst te retourneren, vragen wij u om een mail te sturen naar info@persoonlijke-bescherming.nl of te bellen naar +31 75 64 00 961.

2. Wie is verantwoordelijk voor het retourneren?
Indien u als klant gebruikt maakt van het herroepingsrecht, komen de kosten van de retourzending op uw rekening. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren naar ons juiste adres. U kunt uw pakket met elk gewenste koeriersbedrijf retourneren, zoals PostNL, DHL en UPS.

De verantwoordelijkheid voor het retourneren is volledig voor de klant. De klant zal zorgvuldig omgaan met het product en alle toebehorende artikelen.

3. Naar welk adres dien ik mijn bestelling te retourneren?
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u uw pakket te retourneren naar het volgende adres:

Inpakomed BV
Industrieweg 13a
1566 JN Assendelft

4. Hoe word ik terugbetaald?
De terugbetaling wordt gedaan op dezelfde manier als hoe u betaald heeft. Mochten er beschadigingen, krassen of andere gebruikersschade gevonden worden op het artikel, toebehoren of verpakking, dan kunnen wij een mindering in het aankoopbedrag in rekening brengen.

5. Wanneer ontvang ik mijn orderbedrag retour?
Binnen 14 dagen na ontvangst van de retour ontvangt u uw geld terug. Heeft u het geld eerder nodig? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

BEL DIRECT