Enig resultaat

Desinfectiespray kopen

Desinfectie spray is een een vloeibaar desinfecterend reinigingsmiddel dat zich in een sprayflacon bevindt. Met deze speciale spray doodt u micro-organismen (schimmels, bacteriën en virussen) op apparaten en oppervlakken. Door de micro-organismen te bestrijden met desinfectiespray, verspreiden ze zich niet verder. Desinfectiespray en desinfectiedoekjes zijn een zeer populair desinfectiemiddel, niet alleen om oppervlakken of apparaten te desinfecteren, maar ook wanneer er sprake is van ziekte of infectiegevaar om andere redenen.

Hoe gebruikt u onstmettingsspray?

Hoe kunt u desinfectiespray het beste gebruiken? Allereerst is het belangrijk om voor gebruik de instructies op de verpakking goed door te lezen. Maak vervolgens eerst de oppervlakte of het voorwerp schoon. Dit doet u door eerst al het vuil weg te poetsen en het oppervlak of voorwerp met water af te spoelen. Zo weet u zeker dat de desinfectiespray goed zijn werk zal doen. Mix de spray nooit met andere schoonmaakmiddelen, maar gebruik deze wel in combinatie met bijvoorbeeld een desinfectiezuil. U kunt de spray wanneer u deze opent direct gebruiken en u hoeft het middel niet nog te verdunnen. Soms moet u het oppervlak of voorwerp nog afspoelen met water. Meestal hoeft dit niet, maar bekijk altijd even de productinformatie op uw spray. Maak daarnaast altijd gebruik van wegwerphandschoentjes om irritaties te vermijden en doe eventueel een mondkapje op als u last heeft van de sterke geur.

Daarom desinfectiespray kopen

Binnen de gezondheidszorg, horeca en zelfs binnen uw huis is het belangrijk dat u alles goed ontsmet. Wie werkzaam is in de zorg, heeft meer kans om zelf een infectie of virus op te lopen. Dagelijks komen zorgmedewerkers met meerdere mensen in contact. In de horeca werkt men met eten en is een goede hygiëne zeer belangrijk bij de bereiding hiervan, want ook via voedsel kunnen bacteriën en virussen zich verspreiden. Het gebruiken van een goede desinfectiespray is dan ook zeker belangrijk voor deze sectoren.

BEL DIRECT