Aanbieding!

Desinfectiespray 750ml

 5,75 32,78 incl. btw

De CleanCo desinfectiespray 750ml wordt geleverd per stuk of doos van 6 stuks. De desinfectiespray is zeer geschikt voor het desinfecteren van oppervlaktes en uw handen. U heeft geen zeep en water nodig en het desinfectiemiddel plakt niet.

Prijs per stuk: € 5,75 incl. btw
Doos (6 stuks): 5% korting

betaalmethoden
Levering inclusief Track & Trace
Gratis verzending vanaf € 60
Veilige betaalopties, bankoverboeking mogelijk
Gratis retourneren binnen 2 weken
 
Neem contact met ons op bij interesse in grote afname

 

Artikelnummer: CC0015750 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De desinfectiespray 750ml bevat 75% alcohol. De kop op de fles doseert de vloeistof. Daarbij kan het transparante desinfectiemiddel eenvoudig op diverse oppervlaktes en handen gespoten worden. De desinfectiespray maakt het schoonmaken van deurklinken, tafels en andere gebruiksoppervlaktes gemakkelijk.

Doordat het desinfectiemiddel multi-inzetbaar is, is het zeer geschikt voor diverse locaties zoals kantoren, scholen en andere openbare ruimtes. Desinfectiespray kopen? Het is ook zeer geschikt voor thuisgebruik.

 

De voordelen van desinfectiespray 750ml

  • Multi-inzetbaar voor oppervlaktes en handen
  • Desinfecteert zorgvuldig door een alcoholpercentage van 75%
  • Laat geen vlekken achter
  • Niet nodig om oppervlaktes of handen na te spoelen
  • Ook ideaal voor deurklinken, toetsenborden, etc.

 

Waarom is de oppervlaktehygiëne zo belangrijk?

We raken verschillende voorwerpen, mensen en onszelf aan met onze handen. Handen zijn een bron die virussen, ziektes en bacteriën ongewild kunnen overdragen. Door het coronavirus is het tegenwoordig al helemaal van belang om schone handen en oppervlaktes te hebben. Desinfectiespray kopen is daarom belangrijker dan ooit!

Het gebruik van ontsmettingsmiddelen is een goede oplossing en een alternatief voor handenwassen. Het is wel belangrijk dat het ontsmettingsmiddel van goede kwaliteit is en het juiste alcoholgehalte bevat. Daarbij moet de gel goed gewreven worden over de gehele oppervlakte van de hand. Het komt nu veelvuldig voor dat mensen delen van de hand vergeten zoals huidplooien en vingertoppen.

 

Gebruiksaanwijzing desinfectiespray 750ml

Spuit de desinfectiespray op de te reinigen oppervlakte. Met een schoon doekje veegt u het oppervlakte schoon. Bij gebruik op handen, moet het goed ingewreven worden tot het volledig opgedroogd is. Was de vloeistof niet af met water. De desinfectiespray is direct klaar voor gebruik.

Extra informatie

Stuks

1 stuk, 6 – (5% korting)

BEL DIRECT