Toont alle 3 resultaten

Incontinentie bed onderlegger

Een incontinentie bed onderlegger zorgt ervoor dat u uw matras optimaal kunt beschermen. Het is belangrijk om het bed waar u iedere dag op slaapt van goede bescherming te voorzien. Zeker als u met incontinentie te maken heeft. De kans is in het geval van incontinentie zeer groot dat er veel vocht op het matras terecht zal komen. Door het doordringen van vocht, bacteriën en vuil vermindert de kwaliteit van het matras en daarmee ook de levensduur hiervan. Incontinentie bed onderleggers zorgt voor hygiëne door het vocht tegen te houden.

Hoe gebruikt u een incontinentie bed onderlegger?

Een incontinentie bed onderlegger kunt u op of onder het laken leggen. Legt u het onder het laken, dan blijft het beter op zijn plek liggen. Wel is het laken nat als er toch een ongelukje gebeurt. Omdat mensen het liefst hun bed willen beschermen, kiezen zij er meestal voor om de onderlegger onder het laken te leggen. U kunt kiezen voor wegwerp onderleggers en wasbare onderleggers. Hier zijn diverse soorten van. Zo heeft u bijvoorbeeld wasbare onderleggers met instopstroken die de onderlegger beter op zijn plek houden. Er zijn ook onderleggers met handvatten om mensen die op de onderlegger liggen te verschuiven. Deze worden vooral in de zorg gebruikt voor mensen die minder mobiel zijn. Heeft u de wasbare onderlegger uit de verpakking gehaald, dan moet u hem eerst een keer wassen. Zo kan het materiaal optimaal vocht opnemen. Leg het volgens op bed en slaap erop of laat de patiënt erop slapen. De onderlegger hoeft pas verschoond te worden als deze urine opgevangen heeft of wanneer u uw bed verschoont.

Daarom een matrasbeschermer

Incontinentie bed onderleggers zijn ideaal als u last heeft van incontinentieproblemen, nachtzweten of incidenteel urineverlies. Het bed wordt hierdoor optimaal beschermd. Zo zijn de bed onderleggers waterdicht, hygiënisch en ademend. Ze hebben een absorberende werking, zijn eenvoudig in gebruik en hebben een zachte oppervlakte. Ook is het materiaal vriendelijk voor de huid. Redenen genoeg om voor een incontinentie bed onderlegger te kiezen.

Bij Persoonlijke-bescherming.nl hechten we waarde aan de hygiëne van onze klanten. Wij bieden naast incontinentie bed onderleggers, ook desinfectiemiddelen als desinfectiespray en desinfectiedoekjes aan. Neem voor vragen contact met ons op.

BEL DIRECT