Toont alle 2 resultaten

Desinfectiedoekjes kopen

Desinfecterende doekjes zijn geschikt voor zowel het reinigen als desinfecteren van oppervlakken en voorwerpen. De doekjes zijn direct te gebruiken en eenvoudig overal mee naartoe te nemen. Hierdoor kunt u op allerlei plekken voor de gewenste hygiëne zorgen. Desinfectiedoekjes worden veel gebruikt op kantoor, in praktijken, zorginstellingen, maar ook gewoon door mensen thuis. De doekjes zijn ook goed met andere desinfectiemiddelen te combineren, waardoor u een nog schoner resultaat krijgt. Zo kunt u ze bijvoorbeeld met een desinfectiespray combineren.

Hoe gebruikt u desinfecterende doekjes?

Het desinfecteren met desinfectiedoekjes gaat net een stapje verder dan normaal reinigen. De schoonmaak of reiniging van oppervlakken of voorwerpen is anders dan het desinfecteren hiervan. Wat de precieze reden hiervoor is? Bij het schoonmaken worden vooral vuil en productresten verwijderd. Met de ultra desinfecterende doekjes desinfecteert u een oppervlakte, voorwerp of instrument en maakt u ze vrij van bacteriën. Vuil is namelijk de perfecte plek voor het ontstaan van ziekteverwekkende micro-organismen. Daarom is het belangrijk eerst hetgeen dat u wil ontsmetten goed schoon te maken en vervolgens te desinfecteren. U kunt er hierbij voor kiezen om ter bescherming mondkapjes te gebruiken. Zo neemt u geheel de kans weg dat u eventuele schadelijke stoffen inademt.

Daarom desinfectiedoekjes kopen

Desinfecterende doekjes gebruiken brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn de doekjes geïmpregneerd met de juiste verhoudingen actieve ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat minder stoffen verloren gaan, waardoor de doekjes meer effect hebben. Ook zorgt dit voor zo min mogelijk risico op het vrijkomen van schadelijke chemische stoffen die kunnen worden ingeademd door de gebruiker. De doekjes zitten in een speciale verpakking die eenvoudig mee te nemen en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de desinfectiedoekjes te gebruiken voor onder andere uw handen, maar wij raden u toch echt aan handgel te gebruiken hiervoor. Bovendien zullen zo minder bacteriën en virussen verspreiden. Desinfectiedoekjes zorgen dan ook op diverse plekken voor optimale hygiëne.

BEL DIRECT