Aanbieding!

Desinfectiedoekjes

 2,00 45,60 incl. btw

De CleanCo desinfectiedoekjes worden geleverd per doos van 24 stuks en zijn direct klaar voor gebruik. Handig voor het schoonmaken van oppervlaktes en handen. De vochtige doekjes hebben een frisse geur en desinfecterende werking.

Prijs per stuk: € 2,00 incl. btw
Doos (24 stuks): 5% korting

betaalmethoden
Levering inclusief Track & Trace
Gratis verzending vanaf € 60
Veilige betaalopties, bankoverboeking mogelijk
Gratis retourneren binnen 2 weken
 
Neem contact met ons op bij interesse in grote afname

 

Artikelnummer: CC156610 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De CleanCo desinfectiedoekjes zijn direct klaar voor gebruik. De desinfectiedoekjes zijn vochtig, waardoor oppervlaktes eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. Ook zijn de desinfecterende doekjes geschikt voor desinfectie van de handen. Het ruikt na het schoonmaken lekker schoon door de frisse geur van de desinfectiedoekjes. De hersluitbare verpakking is daarbij extra handig, zodat de resterende doekjes niet uitdrogen nadat u er één uit pakt. Een verpakking bevat 20 CleanCo desinfectiedoekjes, die geschikt zijn voor eenmalig gebruik.

Met desinfectiedoekjes is het gemakkelijk om te reinigen en te desinfecteren. Daarom bieden de antibacteriële doekjes van CleanCo een snelle en efficiënte manier om uitstekende hygiëne te handhaven. Denk hierbij aan winkels, op kantoor, onderweg, op de speelplaats, scholen en allerlei openbare faciliteiten. Desinfectiedoekjes kopen is daarom belangrijk.

 

Voordelen van desinfectiedoekjes

  • Desinfecteren van handen zonder eerst handenwassen
  • Reinigt de huid zonder het uit te drogen, daarom zeer geschikt voor meermaals dagelijks gebruik
  • Ultra sneldrogende formule
  • EN 1500 gecertificeerd
  • Plakt niet en ruikt lekker naar lavendel

 

Waarom is de handhygiëne zo belangrijk?

We raken verschillende voorwerpen, mensen en onszelf aan met onze handen. Handen zijn een bron die virussen, ziektes en bacteriën ongewild kunnen overdragen. Door het coronavirus is het tegenwoordig al helemaal van belang om schone handen te hebben.

Het gebruik van ontsmettingsmiddelen is een goede oplossing en een alternatief voor handenwassen. Het is wel belangrijk dat het ontsmettingsmiddel van goede kwaliteit is en het juiste alcoholgehalte bevat. Daarbij moet de gel goed gewreven worden over de gehele oppervlakte van de hand. Het komt nu veelvuldig voor dat mensen delen van de hand vergeten zoals huidplooien en vingertoppen.

Extra informatie

Stuks

1 stuk, 24 – (5% korting)

BEL DIRECT