Enig resultaat

Desinfectiezuilen kopen

Desinfectiezuilen kwamen ten tijde van de coronapandemie op de markt en worden nog steeds veel gezien. Een desinfectie zuil maakt het mogelijk om meteen bij binnenkomst uw handen op een veilige wijze te desinfecteren. De zuilen zijn vaak te vinden bij de ingang van een station, zorgcentrum, winkel, kantoor, op het vliegveld of een school. Zo kan men met schone en gedesinfecteerde handen het gebouw inlopen zonder hierbij virussen of bacteriën te verspreiden. Hoe een desinfectezuil het beste gebruikt kan worden, verschilt per type zuil.

Hoe gebruikt u desinfectiezuilen?

Er zijn diverse soorten desinfectiezuilen op de markt. Wat u het meeste ziet en wat tevens het meest hygiënisch is, is een desinfectiezuil kopen met sensor. Deze desinfectiezuil maakt dat u uw handen geheel kunt ontsmetten zonder de zuil aan te raken. Hierbij houdt u uw handen onder de sensor van de desinfectiezuil, waarna er een kleine dosis desinfectiemiddel op uw handen valt. Soms beschikken de zuilen over een bakje om de vloeistof op te vangen. Ook zijn er desinfectie zuilen die u met uw handen kunt bedienen. Met uw hand of met de elleboog duwt u op de beugel, waarna er desinfectiemiddel uit de zuil komt, vervolgens desinfecteert u uw handen hiermee.

Daarom een desinfectie zuil kopen

Met een desinfectiezuil kunt u de verdere verspreiding van bacteriën en virussen voor zijn. Wanneer u met het desinfectiemiddel uit de zuil uw handen desinfecteert, zullen veel bacteriën, virussen en andere micro-organismen meteen gedood worden. Plaatst u de zuil bij de ingang van het kantoor, huisartsenpraktijk of winkel, dan geeft u uw medewerkers, patiënten en klanten een veilig en hygiënisch gevoel. En dit heeft zeker een voordeel, want dit kan ervoor zorgen dat zij uw organisatie meer gaan waarderen, wat uw imago versterkt. Desinfectiezuilen kopen zijn dan ook een win-win situatie voor verschillende partijen.

BEL DIRECT