Toont alle 6 resultaten

Hygiëne

Hygiëne is van groot belang in de zorg, de horeca, de voedingsmiddelenindustrie en voor uzelf. Met hygiëne bedoelen we ook wel alle handelingen die u verricht om ziekteverwekkers te vermijden om zo uzelf en andere mensen, maar ook dieren gezond te houden. Hygiënische handelingen kunnen het wassen van de handen zijn, douchen, in bad gaan, het wassen van kleding, afwassen, het hanteren van protocollen bij het bereiden van voeding, schoon werken en het bewaren van bederfelijke etenswaren in de koelkast. En dat zijn slechts enkele van de vele handelingen die bij hygiëne horen.

Waarom is hygiëne belangrijk?

Hygiëne is van immens belang. Door bacteriën en virussen kunnen ziekteverwekkers ontstaan. Daarom is het belangrijk om goed schoon te maken. Dit geldt voor zowel de handen als het hele lichaam, kleding, ruimtes en bedden. Heeft u last van incontinentie? Dan is het aan te raden een incontinentie bed onderlegger te gebruiken. Werkt u in de horeca? dan is het belangrijk dat u oppervlaktes schoonhoudt. Deze hygiënische handelingen voorkomen het verspreiden van parasieten, bacteriën en virussen. Ook voorkomt het vieze geuren in ruimtes zoals de douche en het toilet. Het garandeert voedselveiligheid wanneer u iets eet en u voorkomt overlast van ongedierte. Hygiënische handelingen zijn zowel in de zorg als in de horeca en voedingsmiddelenindustrie van groot belang. Zo zijn er bijvoorbeeld jaarlijks zo’n 2 miljoen gevallen van voedselvergiftiging, waaruit blijkt dat hygiëne zeker onmisbaar is voor en tijdens het bereiden van voedsel.

De hygiëneproducten van Persoonlijke-bescherming.nl

Bij Persoonlijke-bescherming.nl kunt u terecht voor diverse hygiëneproducten. Zo verkopen wij in onze webwinkel desinfectiespray, desinfectiedoekjes, desinfectiezuilen, handgel, mondkapjes, zelftesten en incontinentie bed onderleggers. En dat is slechts een greep uit ons grote aanbod hygiëneproducten. Bekijk gerust eens ons assortiment voor een algehele indruk. Al onze producten voldoen aan de eisen die er vanuit de overheid gesteld worden. Hierdoor weet u zeker dat u werkt met veilige en effectieve producten die een optimale hygiëne garanderen.

BEL DIRECT