Aanbieding!

Safe Travel Kit

 0,50 23,75 incl. btw

De Safe Travel Kit wordt per stuk of per 50 verpakkingen geleverd. Ideaal tijdens het reizen en in het openbaar vervoer. De Safe Travel Kit wordt geleverd inclusief:

Prijs per stuk: € 0,50 incl. btw
Doos (50 stuks): 5% korting

betaalmethoden
Levering inclusief Track & Trace
Gratis verzending vanaf € 60
Veilige betaalopties, bankoverboeking mogelijk
Gratis retourneren binnen 2 weken
 
Neem contact met ons op bij interesse in grote afname

 

Beschrijving

De Safe Travel Kit bestaat uit medische mondkapjes type IIR (3-laags) en hand- en oppervlakte desinfectiedoekjes. Eén travel kit bestaat uit 2 stuks mondkapjes en 2 doekjes, ideaal tijdens het reizen met het openbaar vervoer.

De medische mondkapjes zijn geschikt voor dagelijks (medisch) gebruik in onder andere huisartsenpraktijken, verpleeghuizen, fysiopraktijken en meer. De medische mondkapjes type 2R zijn chirurgische mondkapjes met als doel om de uitgeademde lucht te filteren en de omgeving van de drager te beschermen tegen druppels die ontstaan bij spreken, hoesten en niezen.

Met de CleanCo desinfectiedoekjes kunt u eenvoudig uw handen en oppervlaktes reinigen en desinfecteren. U heeft geen water, zeep of ander schoonmaakmiddelen nodig om te desinfecteren. Het product bestaat voor 70% uit alcohol. Daarom bieden de antibacteriële desinfectiedoekjes van CleanCo een snelle en efficiënte manier om uitstekende hygiëne te handhaven terwijl u op pad bent.

 

De voordelen van de Safe Travel Kit

  • U heeft snel alle noodzakelijke Corona beschermingen bij u
  • Inclusief 2 comfortabele medische mondkapjes (Type 2R)
  • Mondkapjes zijn spat- en vloeistofbestendig
  • Inclusief 2 multifunctionele desinfectiedoekjes om oppervlaktes én handen mee schoon te maken
  • De desinfectiedoekjes hebben een frisse lavendelgeur en drogen handen niet uit

 

Voorkom onnodige verspreiding van het coronavirus met deze 3-laags medische mondkapjes. Het hoge filterniveau van de mondkapjes zorgt ervoor dat verspreiding van bacillen door hoesten, niezen en praten effectief tegengegaan wordt. Deze mondkapjes zien er hetzelfde uit als andere wegwerp mondkapjes, maar laten geen vocht door in tegenstelling tot niet-medische mondkapjes. Daarom bieden de medische mondkapjes wel bescherming tegen het coronavirus voor de drager.

Met het dragen van deze medische mondkapjes voldoet u bovendien aan de verplichting van de overheid om vanaf 1 juni 2020 mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer en openbare ruimtes.

 

Waarom is de handhygiëne zo belangrijk?

We raken verschillende voorwerpen, mensen en onszelf aan met onze handen. Handen zijn een bron die virussen, ziektes en bacteriën ongewild kunnen overdragen. Door het coronavirus is het tegenwoordig al helemaal van belang om schone handen te hebben.

Het gebruik van ontsmettingsmiddelen is een goede oplossing en een alternatief voor handenwassen. Het is wel belangrijk dat het ontsmettingsmiddel van goede kwaliteit is en het juiste alcoholgehalte bevat. Daarbij moet de gel goed gewreven worden over de gehele oppervlakte van de hand. Het komt nu veelvuldig voor dat mensen delen van de hand vergeten zoals huidplooien en vingertoppen.

Extra informatie

Stuks

1 stuk, 50 – (5% korting)

BEL DIRECT