Aanbieding!

Desinfectie Pomp 500ml

 4,50 25,65 incl. btw

De desinfectie pomp 500 ml wordt geleverd per stuk of doos à 6 stuks en zijn direct klaar voor gebruik. De handgel reinigt en desinfecteert direct uw handen, vooraf uw handen wassen is niet nodig.

Droogt uw handen niet uit!

Prijs per stuk: € 4,50 incl. btw
Doos (6 stuks): 5% korting

Toegelaten door het CTGB: 16333N

betaalmethoden
Levering inclusief Track & Trace
Gratis verzending vanaf € 60
Veilige betaalopties, bankoverboeking mogelijk
Gratis retourneren binnen 2 weken
 
Neem contact met ons op bij interesse in grote afname

 

Artikelnummer: CC0021500 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De desinfectie pomp 500ml is een goede handgel die reinigt en desinfecteert binnen een paar seconden, zonder dat u eerst uw handen moet wassen. Het is een snelle en efficiënte manier om uitstekende hygiëne te handhaven in winkels, op kantoor, onderweg, op de speelplaats, productiebedrijven, scholen en meer. De handgel bestaat voor 70% uit alcohol.

Handgel kopen? Het formaat van 500ml met pomp is ideaal om neer te zetten op drukke locaties zoals de ingang van een gebouw, de toiletten, en andere doorgangen. Daarnaast is de desinfectie pomp 500 ml handig op uw bureau of keukentafel. Zo kan iedereen gemakkelijk zijn handen desinfecteren zonder. Het is niet nodig om eerst uw handen te wassen.

Buiten de 500ml om, bieden we ook handgel 60ml aan en handgel 5L.

De voordelen van desinfectie pomp 500ml

  • Vooraf handen wassen is niet nodig
  • Reinigt de huid zonder het uit te drogen
  • Zeer geschikt voor meermaals dagelijks gebruik
  • Ultra sneldrogende formule
  • EN 1500 gecertificeerd
  • Plakt niet en ruikt lekker naar lavendel

 

Waarom is de handhygiëne zo belangrijk?

We raken verschillende voorwerpen, mensen en onszelf aan met onze handen. Handen zijn een bron die virussen, ziektes en bacteriën ongewild kunnen overdragen. Door het coronavirus is het tegenwoordig al helemaal van belang om schone handen te hebben, desinfectie handgel kopen is daarom erg belangrijk.

Het gebruik van ontsmettingsmiddelen is een goede oplossing en een alternatief voor handenwassen. Het is wel belangrijk dat het ontsmettingsmiddel van goede kwaliteit is en het juiste alcoholgehalte bevat. Daarbij moet de gel goed gewreven worden over de gehele oppervlakte van de hand. Het komt nu veelvuldig voor dat mensen delen van de hand vergeten zoals huidplooien en vingertoppen.

 

Gebruiksaanwijzing desinfectie pomp

Breng de desinfecterende handgel aan op de handen en wrijf het goed in tot het volledig opgedroogd is. Was de gel niet af met water. Ook huidplooien en vingertoppen moeten ingewreven worden met de handgel, zodat de gehele hand goed gereinigd wordt.

Extra informatie

Stuks

1 stuk, 6 – (5% korting)

BEL DIRECT