Aanbieding!

Handgel 60ml

 1,00 47,50 incl. btw

De handgel 60ml kan geleverd zijn per stuk of in dozen van 50 stuks aan te schaffen. De handgel reinigt en desinfecteert direct uw handen en is handig om mee te nemen wanneer u op pad gaat.

Droogt uw handen niet uit!

Handgel bestellen

Prijs per stuk: € 1,00 incl. btw
Doos (50 stuks): 5% korting

Toegelaten door het CTGB: 16333N

betaalmethoden
Levering inclusief Track & Trace
Gratis verzending vanaf € 75
Veilige betaalopties, bankoverboeking mogelijk
Gratis retourneren binnen 2 weken
 
Neem contact met ons op bij interesse in grote afname

 

Artikelnummer: CC005060 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De desinfecterende handgel 60ml is een veilige handgel die desinfecterend werkt zonder dat u eerst water en zeep moet gebruiken. Vanwege de kleine dosering, is het product erg handig mee te nemen wanneer u op pad gaat. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Het product bestaat voor 70% uit alcohol.

Wanneer u handgel wilt kopen is het formaat van 60ml ideaal om mee te geven aan uw werknemers, collega’s of aan scholieren. Zo kunnen zij op elk gewenst moment eenvoudig hun handen desinfecteren met de antibacteriële handgel. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Heeft u een locatie waar meerdere mensen tegelijk samenkomen? Dan is het verstandig om een handgel met pomp neer te zetten op veel gebruikte locaties, zoals toiletten, kantoren en ingangen van gebouwen.

 

De voordelen van handgel

  • Vooraf handen wassen is niet nodig
  • Reinigt de huid zonder het uit te drogen
  • Zeer geschikt voor meermaals dagelijks gebruik
  • Ultra sneldrogende formule
  • EN 1500 gecertificeerd
  • Plakt niet en ruikt lekker naar lavendel

 

Waarom is de handhygiëne zo belangrijk?

We raken verschillende voorwerpen, mensen en onszelf aan met onze handen. Handen zijn een bron die virussen, ziektes en bacteriën ongewild kunnen overdragen. Door het coronavirus is het tegenwoordig al helemaal van belang om schone handen te hebben. Handgel kopen is daarom erg belangrijk!

Het gebruik van desinfecterende gel kopen is een goede oplossing en een alternatief voor handenwassen. Het is wel belangrijk dat het ontsmettingsmiddel van goede kwaliteit is en het juiste alcoholgehalte bevat. Daarbij moet de gel goed gewreven worden over de gehele oppervlakte van de hand. Het komt nu veelvuldig voor dat mensen delen van de hand vergeten zoals huidplooien en vingertoppen.

 

Gebruiksaanwijzing desinfecterende handgel

Breng de desinfecterende handgel aan op de handen en wrijf het goed in tot het volledig opgedroogd is. Was de gel niet af met water. Ook huidplooien en vingertoppen moeten ingewreven worden met de handgel, zodat de gehele hand goed gereinigd wordt.

Extra informatie

Stuks

1 stuk, 50 – (5% korting)

BEL DIRECT