23
dec

Hoe gebruik je thuis desinfecterende middelen op de juiste manier?

Leer hoe je desinfecterende middelen op de juiste manier kunt gebruiken in je huishouden om ziekteverwekkers te bestrijden en de hygiëne te verbeteren. Ontdek welke middelen geschikt zijn voor thuisgebruik en hoe je ze het beste kunt toepassen.

29
nov

Hoe gebruik je wegwerphandschoenen?

Wegwerphandschoenen zijn erg handig omdat u een extra beschermlaagje toevoegt aan uw handen, zodat deze niet beschadigd raken door gevaarlijke stoffen. Het handige van wegwerp is dat u geen rekening hoeft te houden met het schoonmaken of hergebruiken ervan. Daarnaast is de veiligheid en hygiëne dus uitermate belangrijk. Echter zijn soms de strakke handschoenen lastig te gebruiken, hieronder een aantal stappen voor het gebruiken van wegwerphandschoenen.

8
aug

Zijn mondkapjes nog nodig?

Naarmate meer en meer mensen volledig worden gevaccineerd, vragen velen zich af wanneer het leven weer normaal zal worden. Maar voordat u uw gezichtsmaskers ceremonieel weggooit, waarschuwen experts dat we ze nog een tijdje moeten blijven dragen, vooral in openbare instellingen.

Mondkapjes en fysieke afstand zullen in de nabije toekomst moeten worden voortgezet. Helaas betekent gevaccineerd worden niet meteen dat we terug kunnen naar hoe het leven vroeger was. Totdat we een bepaald niveau van kudde-immuniteit hebben, is het vaccin nu gewoon een nieuwe laag van bescherming tegen COVID-19.

BEL DIRECT