Het coronavirus verstoort het normale levensritme in de meeste landen en over de hele wereld tot op de dag van vandaag. Na de bezorgdheid over de verspreiding van Covid-19 is het gebruik van desinfecterende handgel vele malen toegenomen. De meeste consumenten weten niet welk desinfectiemiddel van goede kwaliteit is en hebben moeite met het kiezen. De betrouwbare beschermende gel moet antibacteriële en antivirale eigenschappen hebben.

Handdesinfectie, wat wilt u weten?

  1. Hoe kies je het meest effectieve desinfectiemiddel?
  2. Wat is een effectief handdesinfectiemiddel?
  3. Gebruikerstips bij het kiezen van een product

Persoonlijke-bescherming.nl

  1. Gecertificeerd fabrikant
  2. Diverse desinfectiemiddelen
  3. Uitgebreid assortiment
  4. Zowel klein- als grootverpakkingen

1. Hoe kies je het meest effectieve desinfectiemiddel?

Het desinfectiemiddel in een desinfectiezuil moet tegelijkertijd ziektekiemen, virussen en bacteriën doden. Om virussen zoals Covid-19 te deactiveren, moeten handgels 70% alcohol bevatten. Om infectie te voorkomen, raden artsen aan om uw handen grondig te wassen met warm water en zeep, evenals veelvuldig gebruik van ontsmettingsmiddel bij het aanraken van oppervlakken, het schudden van handen of het handhaven van een goede hygiëne. Handgel is een perfect alternatief voor het effectief verminderen van ziekteverwekkers, waaronder het coronavirus. Maar als u goed beschermd wilt zijn, is het advies om even de tijd te nemen om het product etiket te lezen. Let goed op en controleer of het product niet alleen antibacterieel maar ook virocide is.

2. Wat is een effectief handdesinfectiemiddel?

Onze handgel is effectief, veilig en zorgt voor een effectieve vermindering van ziekteverwekkers. Het belangrijkste criterium voor de productkwaliteit is de concentratie van de actieve base, d.w.z. van alcohol. De aanbevelingen van de WHO geven aan dat de meest effectieve concentratie 70% is. Naast alcoholen bevatten gels nog andere werkzame stoffen. Ze hebben een resteffect en verlengen de activiteit van de preparaten urenlang.

Beschermende middelen zijn een verplicht ingrediënt omdat ze de huid beschermen tegen irritatie en uitdroging. De meest effectieve optie is de aanwezigheid van glycerine, wat ook wordt aanbevolen door de WHO. Indien gebruikt in de aanbevolen concentratie, wordt het beschouwd als een voldoende beschermer voor huidirritaties. Het toevoegen van extracten van plantaardige oliën zoals kamille is een extra zorg voor de consument. De geuren van handgels kunnen variëren, maar de meest geschikte en met extra voordelen is lavendel. Naast een frisse geur heeft het bewezen verzachtende eigenschappen in een wereld van constante stress en spanning.

3. Gebruikerstips bij het kiezen van een product

Lees bij aankoop van de producten goed de etiketten. Er moet expliciet vermeld worden dat het product voor handdesinfectie is. Het label moet informatie over de actieve base bevatten. Dit moet ethylalcohol (gedenatureerde alcohol) zijn. Een andere tip om het meeste uit handgel te halen is om de containers na gebruik goed af te sluiten, aangezien de alcoholen in de producten zeer vluchtig zijn en gemakkelijk verdampen.

Voor verdere informatie neem contact met Persoonlijke-bescherming.nl op of neem een kijkje in ons aanbod hier beneden!

Effectief kiezen handgel

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.

BEL DIRECT