23
dec

Hoe gebruik je thuis desinfecterende middelen op de juiste manier?

Leer hoe je desinfecterende middelen op de juiste manier kunt gebruiken in je huishouden om ziekteverwekkers te bestrijden en de hygiëne te verbeteren. Ontdek welke middelen geschikt zijn voor thuisgebruik en hoe je ze het beste kunt toepassen.

29
nov

Hoe gebruik je wegwerphandschoenen?

Wegwerphandschoenen zijn erg handig omdat u een extra beschermlaagje toevoegt aan uw handen, zodat deze niet beschadigd raken door gevaarlijke stoffen. Het handige van wegwerp is dat u geen rekening hoeft te houden met het schoonmaken of hergebruiken ervan. Daarnaast is de veiligheid en hygiëne dus uitermate belangrijk. Echter zijn soms de strakke handschoenen lastig te gebruiken, hieronder een aantal stappen voor het gebruiken van wegwerphandschoenen.

1
nov

Hoe kies je het meest effectieve handdesinfectiemiddel?

Het coronavirus verstoort het normale levensritme in de meeste landen en over de hele wereld tot op de dag van vandaag. Na de bezorgdheid over de verspreiding van Covid-19 is het gebruik van desinfecterende handgel vele malen toegenomen. De meeste consumenten weten niet welk desinfectiemiddel van goede kwaliteit is en hebben moeite met het kiezen. De betrouwbare beschermende gel moet antibacteriële en antivirale eigenschappen hebben.

22
aug

Het meeste uit handgel halen

Grote regelgevende instanties bevelen de rol van handhygiëne aan bij het voorkomen van overdracht van ziekteverwekkers. Het vermogen van handhygiëne, inclusief handen wassen of het gebruik van handgel op alcoholbasis, om infecties te voorkomen, houdt verband met het verminderen van het aantal microben dat de handen besmet. Handen wassen doodt ziekteverwekkers, terwijl onderzoek aantoont dat 60% ethanol en 70% isopropanol, de actieve bestanddelen van op alcohol gebaseerde hand desinfecterende middelen microben inactiveren, waaronder 2019-nCoV.

8
aug

Zijn mondkapjes nog nodig?

Naarmate meer en meer mensen volledig worden gevaccineerd, vragen velen zich af wanneer het leven weer normaal zal worden. Maar voordat u uw gezichtsmaskers ceremonieel weggooit, waarschuwen experts dat we ze nog een tijdje moeten blijven dragen, vooral in openbare instellingen.

Mondkapjes en fysieke afstand zullen in de nabije toekomst moeten worden voortgezet. Helaas betekent gevaccineerd worden niet meteen dat we terug kunnen naar hoe het leven vroeger was. Totdat we een bepaald niveau van kudde-immuniteit hebben, is het vaccin nu gewoon een nieuwe laag van bescherming tegen COVID-19.

7
jul

De voordelen van een wegwerp incontinentie bed onderlegger

Zodra een patiënt de diagnose ‘incontinentie’ heeft, kunnen ze overweldigd raken en zich gênant voelen. Er is een breed scala aan patiënten die denken dat ze niet meer in staat zullen zijn om dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Ze maken zich zorgen dat ze door incontinentie-ongelukken niet aan huis gebonden kunnen worden. Incontinentie bed onderleggers zijn in dit opzicht het vermelden waard, omdat ze nuttig zijn bij het beheersen van incontinentie.

26
jun

De voordelen van Clean Co

Clean Co reinigt en desinfecteert je handen, zonder behoefte aan water en zeep –  Een snelle en efficiënte manier voor een uitstekende hygiëne – Clean Co is er voor winkels, kantoren, speelplaatsen, productiebedrijven, scholen en allerlei openbare faciliteiten. Wat zijn de voordelen van Clean Co?

25
jun

Waarom is de hygiëne van de handen zo belangrijk?

Je handen worden niet alleen gebruikt om te werken, maar ook tijdens sociale contacten. zo raak je continu verschillende voorwerpen, mensen en onszelf aan. Hierdoor worden besmettingen en ziekten extreem snel over gedragen. In de huidige pandemie is duidelijk geworden hoe belangrijk schone handen zijn. Maar waarom is die hygiëne van je handen zo belangrijk?

17
jun

Hoe kies je de beste desinfecterende handgel?

Het coronavirus verstoorde het normale leven in de meeste landen, na het alarm voor de verspreiding van Covid-19 is het gebruik van desinfecterende gel sterk toegenomen. Echter heeft een groot deel van de gebruikers geen idee welke handgel van goede kwaliteit is. Hoe kies jij welke desinfecterende handgel het beste is?

BEL DIRECT