Zodra een patiënt de diagnose ‘incontinentie‘ heeft, kunnen ze overweldigd raken en zich gênant voelen. Er is een breed scala aan patiënten die denken dat ze niet meer in staat zullen zijn om dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Ze maken zich zorgen dat ze door incontinentie-ongelukken niet aan huis gebonden kunnen worden. Wegwerp incontinentie bed onderleggers zijn in dit opzicht het vermelden waard, omdat ze nuttig zijn bij het beheersen van incontinentie.

 

Incontinentie bed onderleggers, wat wilt u weten?

  1. Wat zijn wegwerp bed onderleggers?
  2. Toepassingen van incontinentie bed onderleggers
    1. Bescherming bieden aan meubels
    2. Autoritten
  3. Hoe u de incontinentie onderleggers gebruikt?
    1. De pad uitvouwen
  4. De voordelen van het gebruik van wegwerponderleggers voor incontinentie

1. Wat zijn wegwerp bed onderleggers?

Wegwerp incontinentie bed onderleggers zijn super absorberende onderleggers die het matras beschermen tegen urineschade. U moet het kussen over het algemeen onder of boven het beddengoed plaatsen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Ze spelen een cruciale rol bij het absorberen van de lekkende vloeistof. U kunt ze op grote schaal gebruiken in ziekenhuizen en instellingen voor langdurige zorg om het meubilair en de matras te beschermen tegen urineschade. De wegwerp incontinentie bed onderlegger is hier uitermate geschikt voor, maar u kunt ook gaan voor de duurzamere optie: de wasbare incontinentie bed onderlegger.

2. Toepassingen van incontinentie bed onderleggers

U kunt incontinentieonderleggers gebruiken om ervoor te zorgen dat het bed droog blijft. Daarnaast spelen ze een cruciale rol bij het bieden van comfort. Daarnaast zorgt het ook voor een goede nachtrust.

Zorgverleners gebruiken de wegwerp incontinentie bed onderleggers op grote schaal voor babyverzorging, verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Hier zijn enkele van de andere toepassingen van incontinentiekussens.

2.1 Bescherming bieden aan meubels

Wegwerp-incontinentie dekens zijn nuttig om het meubilair te beschermen. U kunt zich gemakkelijk hechten aan rolstoelen, banken, stoelen, om er maar een paar te noemen. Een breed scala van de merken van deze producten beschikt over zelfklevende tapes om hetzelfde op verschillende oppervlakken te bevestigen.

2.2 Autoritten

Als uw kind of de incontinentie-volwassene bij u thuis een autorit gaat maken, zijn de onderleggers een slimme keuze om het voertuig te beschermen. Het vervangen van het autostoeltje brengt ongetwijfeld veel gedoe met zich mee. Daarom wordt aanbevolen om een ​​wegwerponderlegger te gebruiken om vlekken te voorkomen.

3. Hoe u incontinentie onderleggers gebruikt?

Als u zich afvraagt ​​hoe u een wegwerponderlegger moet gebruiken, raadpleeg dan de onderstaande tips:

Knip de zak met een schaar uit de onderkant van uw verpakking
Om de wegwerp bed onderlegger te gebruiken. U moet in de randen van het onderste deel van de zak snijden totdat de schaar strak lijkt te zitten zonder het hele pakket te doorbreken.

Daarnaast moet u aan beide zijden aan de onderkant trekken en beide zijden van de zak blijven openen totdat de verpakking van het product open is.

Neem de onderlegger uit de omringende zak van het product en plaats deze op het oppervlak

Nu moet u een wegwerp bed onderlegger uit de verpakking halen en deze met een open vuist openen. U moet ervoor zorgen dat de handpalm open blijft. Zorg ervoor dat u de vingers buigt zodat u er maar één kiest.

3.1 De pad uitvouwen

Hier moet u de rand van het product pakken en dit vervolgens naar buiten gooien. Dit zal een luchtstoot creëren.

De pad op het oppervlak plaatsen terwijl de ene kant open is
De ene kant van het product neemt vocht op, terwijl de plastic ogende kant een cruciale rol speelt bij het opvangen van het vocht. Als u merkt dat beide zijden hetzelfde zijn, kies dan voor de zijde met een niet-glanzend en glad oppervlak. Zorg ervoor dat de patiënt op de niet-plastic kant ligt.

4. De voordelen van het gebruik van wegwerponderleggers voor incontinentie

Mensen gebruiken de wegwerp incontinentie bed onderlegger samen met incontinentieondergoed en andere incontinentieproducten voor volwassenen.

U kunt ze ook op grote schaal gebruiken om beddengoed, bedden en andere meubels te beschermen die schade oplopen door incontinentielekkage. Ze zijn ook nuttig om autostoelen, rolstoelen of andere plaatsen te beschermen waar de incontinentiepatiënt kan liggen of zitten.

Voor verdere informatie neem contact met Persoonlijke-bescherming.nl op of neem een kijkje in ons aanbod hier beneden!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.

BEL DIRECT