Je handen worden niet alleen gebruikt om te werken, maar ook tijdens sociale contacten. zo raak je continu verschillende voorwerpen, mensen en onszelf aan. Hierdoor worden besmettingen en ziekten extreem snel over gedragen. In de huidige pandemie is duidelijk geworden hoe belangrijk schone handen zijn. De behoefte aan schone handen is dan ook sterk vergroot.

Een ideale mogelijkheid tot goeie hygiëne is het gebruik van ontsmettingsmiddelen . Het is een perfecte alternatief voor het vaak wassen van de handen. Echter dient het ontsmettingsmiddel van goede kwaliteit en veilig te zijn. Met het juiste concentratie van alcohol.

Vaak wrijven mensen het ontsmettingsmiddel op hun handpalmen, maar vergeten vaak de huidplooien en vingertoppen. Het ontsmettingsmiddel moet de volledige oppervlakte van de hand bereiken, om goed te werken.

 

Desinfecterende handgel, wat wilt u weten?

  1. Wanneer moet ik het ontsmettingsmiddel gebruiken?
  2. Hoe raken mijn handen besmet?

 

1. Wanneer moet ik het ontsmettingsmiddel gebruiken?

  • Voor het eten
  • Tijdens het klaarmaken van een maaltijd
  • Voor en na een toiletbezoek
  • Na het niezen en hoesten
  • Na contact met een persoon, die niest of hoest
  • Bij het vastpakken van voorwerpen in openbare faciliteiten zoals in de metro, bus, ziekenhuis en op kantoor

 

2. Hoe raken mijn handen besmet?

Bij aanraken van mensen of voorwerpen, “verzamelt” je microben op je handen. Je kunt jezelf en anderen besmetten door contact met de ogen, neus of mond te maken. Alhoewel het onmogelijk is om je handen zonder enige bacterieën te  behouden. Zal het ontsmettingsmiddel de verspreiding van bacterieën, virussen en andere microben sterk verminderen.

CleanCo is gespecialiseerd in betrouwbare desinfectiemiddelen. Het bijzondere aan onze handgel is dat het niet nodig is om eerst je handen te wassen. Dit ten opzichte van andere handgels. Hierdoor waarborgt u gemakkelijk optimale hygiëne van uzelf, uw klanten, en/of uw medewerkers.

 

Voor verdere informatie neem contact met ons op of neem een kijkje in ons handgel aanbod hier beneden!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.

BEL DIRECT