Clean Co reinigt en desinfecteert je handen, zonder behoefte aan water en zeep –  Een snelle en efficiënte manier voor een uitstekende hygiëne – Clean Co is er voor winkels, kantoren, speelplaatsen, productiebedrijven, scholen en allerlei openbare faciliteiten.

 

Clean Co ontsmettingsmiddelen, wat wilt u weten?

 1. De voordelen van CleanCo
 2. Verschillende verpakkingen
 3. Gebruiksaanwijzing
 4. Clean Co is geschikt voor

1. De voordelen van CleanCo

CleanCo biedt biocide met bacteriedodende, fungicide (Candida albicans) en virucidale (omhulde virussen) werking voor een hygiënische desinfectie van de handen en de voordelen van CleanCo lopen uiteen. Clean Co doodt microbe, virussen en bacteriën. Het voordeel van Clean Co zit in de samenstelling. Met een alcohol gehalte van 70 % , wat virus dodend werkt voor onder andere Covid-19. Het gebruik van de juiste gel met een antibacteriële en antivirus werking. Werkt als het beste alternatief om de handen snel, effiencient en veilig te reinigen.

 • Clean Co vormt een zachte handgel, die de verspreiding van door vuile handen overgedragen infecties voorkomt.
 • Geschikt voor dagelijks gebruik bij het reinigen van de handen, zonder te spoelen.
 • Reinigt de huid, zonder ze af te drogen.
 • Met een sneldrogende formule binnen enkele seconden.

Waarom de hygiëne van je handen zo belangrijk is lees je hier!

 

2. Verschillende verpakkingen

60 ml – Compacte, handige en betrouwbare verpakking. Geschikt om in je zak te steken, met een felle kleur om de gel snel in je handtas te vinden.

Een ander voordeel van de serie ontsmettingsmiddelen is de doos. Die na het openen in een scherm transformeert en het neerzetten van het product gemakkelijk maakt.

500 ml & 1 l – Een grote en  handige verpakking met pomp. Voor nog meer hygiënisch gebruik en een gemakkelijke dosering van de gewenste hoeveelheid desinfecterend middel. Geschikt voor bedrijven of het hele gezin.

5 l – Deze verpakking is geschikt voor productiebedrijven en ondernemingen. Clean CO biedt ook extra pompjes aan voor de juiste verdeling van het ontsmettingsmiddel.

 

3. Gebruiksaanwijzing

Clean Co is klaar voor gebruik:

 • Breng de gel op de handen op en wrijf die goed in tot die volledig opdroogt.
 • Spoel niet met water af.
 • Je handen zijn schoon.

 

4. Clean Co is Geschikt voor

Direct gebruik voor desinfectie van de handen. Voor een uitstekende reiniging – gemakkelijk, efficiënt, snel en overal te allen tijde.

CleanCo is gespecialiseerd in betrouwbare desinfectiemiddelen. Het bijzondere aan onze handgel is dat het niet nodig is om eerst je handen te wassen. Dit ten opzichte van andere handgels. Hierdoor waarborgt u gemakkelijk optimale hygiëne van uzelf, uw klanten, en/of uw medewerkers.

 

Voor verdere informatie neem contact met ons op of neem een kijkje in ons aanbod hier beneden!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.

BEL DIRECT